Water Beadsit, eli tuttavallisemmin vesihelmet, ovat natriumpolyakrylaatista valmistettuja pieniä, muutaman millin kokoisia, pyöreitä palluroita. Kun nämä pallurat laittaa veteen, laajentuvat ne moninkertaiseksi alkuperäisestä koostaan. Water Beadsien laajentuminen vedessä on lähes taianomaista. Jo muutamassa tunnissa muutos on huomattava. Jumbo-kokoiset vesihelmet laajentuvat vielä huomattavasti suuremmiksi.

Vesihelmiä käytetään usein koristeluun tai kukka-asetelmiin, mutta jo pelkästään näiden kasvattelu vedessä on miellyttävää puuhaa!

Natirumpolyakrylaatti on turvallinen aine, mutta ei ole tarkoitettu missään nimessä syötäväksi. Näiden hävittämiseksi suositellaan murskaamista ja hautaamista kukkamultaan, josta ne ajan myötä maatuvat kokonaan.

Water Beadsien kyky laajentua moninkertaiseksi on hämmästyttävä.  

Näiden pyörittely käsissä on miellyttävää. Vesihelmiä käytetään myös rentoutumiseen.   

Jo pelkästään kasvamisen seuraaminen on hauskaa.

Kirkkaat vesihelmet taittavat valon vedessä lähes kokonaan, joten näitä ei erota vedestä vaikka astia olisi pullollaan.

Kasvuvaiheessa palluroilla on huvittava olomuoto, jossa ne ovat ihan ryppyisiä.

Pieni määrä riittää paljoon

Water Beadseja saat sekä kirkkaina että värillisinä. Meillä on näitä molempia saatavana sekä pieninä että jumbokokoisina 20 gramman pussukoissa. Yhdestä pussillisesta tulee n. 3-4 litraa valmiita vesihelmiä.

Pienten helmien halkaisija valmiina n. 1cm. Kirkkaat jumbohelmet ovat valmiina golfpallon kokoisia ja värikkäät jumbohelmet ovat näistä suurimpia ja kasvavat n. tennispallon kokoisiksi.

PAKETTITARJOUS

Pakettitarjous: 10 pussia (2x jumbo kirkkaat ja värikkäät & 6 pussia pieniä eri värisiä helmiä), yhteensä 10€.  Sisältää toimituskulut!

Water Beads - alk. 1,29 €/pkt

  • Toimitus n. 1-4 arkipäivässä, 1. lk kirjepostissa.

Huom – tukehtumisvaara!  Pidäthän huolta, etteivät pienet lapset pääse näihin käsiksi ilman valvontaa tai ettei lemmikit syö vahingossa.

Scroll to top