Piirtokiekko on matemaattinen työkalu geometristen spiraalikuvioiden piirtämiseen. Käytännössä on kyse pyöreistä, rei’itetyistä muovirataslevyistä, jotka ohjaavat kynää tarkasti pitkin piirtorenkaan reunaa. Useat saattavat muistaa piirtokiekot 60-luvulta, jolloin piirtokiekkoja myytiin miljoonittain ympäri maailmaa.

Piirtokiekkojen kanssa unohtuu helposti piirtelemään tuntikausiksi, ja mikä parasta: piirtokiekon avulla jokainen onnistuu, vaikkei piirtää osaisikaan!

Piirtokiekko hämmästyttää helppoudellaan. Käsin on mahdoton piirtää yhtä tarkkoja geometrisia ympyräkuvioita.

Kiekkojen ja renkaiden yhdistelmiä on niin monta, että on mukava ihan vaan kokeilla millaisia erilaisia kuvioita näillä saa piirrettyä.

Näiden kanssa jaksaa touhuta pitkään!

Vaikka jo pelkkä piirtely ajanvietteeksi näillä on mukavaa puuhaa, on näistä myös hyötyä, esim.  onnittelukorttien tai kalenterien koristelussa.

piirtokiekko2

Piirrä tuhansia erilaisia kuvioita

Piirtokiekkopakkaus sisältää yhteensä 18 erilaista kiekkoa, 2 rengasta sekä viivaimen. Näitä yhdistelemällä voit piirtää 1705 erilaista geometrista kuviota. Piirrä kuvioita eri värisillä kynillä ja uusien kiehtovien geometristen taideteosten määrä on rajaton!

Piirtokiekkopakkaus 13,90€

  • Nopea toimitus n. 1-4 arkipäivässä, 1. lk kirjepostissa.
  • Hinta sisältää toimituskulut.
Scroll to top